Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirjeet

Tänne linkinvaihtopyynnöt, arvostelut, ilmoitukset, hyvä ja huono sanominen (asiallisesti) ja vanhat tutut saavat myös tulla sanomaan hei! 

Tänne ei mainoksia, huonoa kieltä tai asioita, jotka voidaan laittaa chattiin. Chatti ei myöskään toimi vieraskirjana, eli esim. lomakkeen lähetys, korjauspyynnöt tai mitkä tahansa eri asioita koskevat, ylläpidon huomiota vaativat asiat ilmoitetaan tänne. Jos ilmoitat chatissa eroavasi, ylläpito ei tee asialle mitään. 

Mainokset tänne. Jokaisen oppilaan tarinat heidän omiin kirjoihinsa, jotka löytyvät oppilaan nimeä painamalla. 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: Fabs
Kotisivut: http://chateau2004.wordpress.com/

07.12.2017 11:52
Hei!
Tulin kyselemään, että olisitteko halukkaita ryhtymään linkinvaihtoon Taikakoulu Châteaun kanssa. Château on Kaakkois-Ranskaan sijoittuvan taikuuden koulun ympärille keskittyvä roolipeli.

Mikäli vastaus on myöntävä, niin olisi mahtavaa jos asiasta voisi käydä ilmoittelemassa myös meidän sivujen vieraskirjaan. :3

Oikein mukavaa joulun odotusta!

-Fabs,
Taikakoulu Châteausta.

Vastaus:

Vastailen ~

~Cassie

Nimi: Clara E.

04.12.2017 19:28
Niin sitä vaan tosiaan, että oon jo ostanut sauvan, mutta siitä saatta olla muutama/pari sivau välissä enne kuin seosuu kohdalle, koska siitä kuitenkinon jo parikin kuukautta kun hakemuksen tein. Ja +, s eon yksityisellä, en muista oliko nimellä Clara Erickson vai Alecia barton :))

Vastaus:

Aa, selvä, lisäilen!

~Cassie

Nimi: Ulysses Flipknott

02.12.2017 22:20
Tosiaan viimeisimmästä tarinastani alkaa olla aikaa. Yritän kuitenkin saada uuden luvun ensi viikolla loppuun heti kun olen saanut liian pitkään siirretyt koulutehtävät hoidettua :D Tarinaa on kuitenkin siis tulosaa!

Vastaus:

:)

~Cassie

Nimi: Alecia Barton

27.11.2017 21:04
Mähän tein sen uuden hakemuksen nimellä Clara Erickson, niin voisiko sen hahmon laittaa Alecian tilalle, koska ei ole inspiraatiota kirjottaa Alecialla?

Vastaus:

Juu!

~Cassie

Nimi: Lune
Kotisivut: http://stories.suntuubi.com/

26.11.2017 16:15
Hei! Olen ollut epäaktiivinen koulun ja kiireiden takia, mutta haluaisin kysyä, oletko aktiivinen? Pahoittelen myös , jos olen missanut tiedon tauosta yms. Ilmoittelethan Storiesiin, koska olen päivittämässä linkinvaihtolistaani.

Vastaus:

-->

~Cassie

Nimi: Adrian Eston

16.11.2017 14:34
On olu kiireitä mutta nyt on niin että pystyn käymään aktiivisesti joten voisin jatkaa jos mahdollista.

Vastaus:

Loistavaa, tervetuloa takaisin!

~Cassie

Nimi: Jasper Hansley

11.11.2017 14:07
Pitkästä aikaa täällä! Olen unohtanut totaalisesti tämän sivun ja täytyy kyllä sanoa kuinka positiivisesti yllättynyt olen tämän paikan muodosta. Hahmoni näyttää olevan vielä hengissä, joten voisin vaikka innostua jatkamaan!

Vastaus:

:D Jee! (Tuntuu, että olisin vastannut jo tähän viestiin, mutta kai se ei vain sitten julkaistunut... tai miten ikinä tuo kirjoitetaankaan)

~Cassie

Nimi: Alecia Barton

10.11.2017 15:47
Haluan jatkaa, ehdottomasti! :)

Vastaus:

Upeaa!

~Cassie

Nimi: Lilian
Kotisivut: http://capturedworld.suntuubi.com/

08.11.2017 22:22
Hei! Kyselit siitä CSS-koodista ja tässähän on kyse siitä asiasta, josta mainitsen ulkoasujen sivun yläosassa: "Huom. Kun vaihdat sivujesi Css-koodin, se ei heti päivity, sillä selaimesi käyttää välimuistiin tallentunutta vanhempaa versiota. Siksi koodin vaihdon jälkeen tyhjennä selaimesi asetuksista välimuisti, niin koodi päivittyy."
Eli olet oikeassa, että Suntuubi ei enää "muista" entistä koodia eli palvelimella tiedosto on vaihtunut. Sinun selaimesi puolestaan muistaa vanhan koodin, koska se on välimuistissa ja se käyttää sitä.

Vastaus:

Kiitoksia paljon!
Tiesin, että tuo on mahdollista, mutta aina ennen CSS-koodit ovat vaihtuneet itsestään korkeintaan puolen tunnin odottamisen jälkeen, joten en uskonut vian olevan siinä. :D Nyt tiedän paremmin.

~Cassie

Nimi: Braelyn Poe
Kotisivut: http://tylypahka.w2.fi/

06.11.2017 21:17
Hei! Sopisiko teille linkinvaihto Tylypahkamme kanssa? :)

Vastaus:

-->

~Cassie

Nimi: Margot Riggs

06.11.2017 02:10
Moikka, millään ei näytä aika riittävän enää tänne, anteeksi etten ole aiemmin ilmoitellut :s Minun on siis aika erota, kiitos ajasta, jonka saatoin olla mukana ja hyvää syksyä! :)

Vastaus:

Kiitos pikaisesta ilmoituksesta ja hyvää matkaa!

~Cassie

Nimi: Houru
Kotisivut: http://slave.suntuubi.com/

03.11.2017 22:26
Moikka, mikäli tässä paikassa vielä ytyä on, niin lähettelin sulle just mun lomakkeen! :)

Vastaus:

Tervetuloa, paikka aktivoituu juuri nyt! ^^

~Cassie

Nimi: Mymmeli

20.10.2017 08:20
Anteeks, oon kauheen pahoillani, mut mulla ei riitäkään aikaa tälle. Unohtakaa mun lomake tai poistakaa se jos se on mahollista.

Vastaus:

:)

~Cassie

Nimi: Mymmeli

19.10.2017 20:03
Tein lomakkeen

Nimi: Alecia Barton

26.09.2017 18:58
No voi jee että mä oon tyhmä XDD

Okei, mut nyt mä oikeesti suuntaan tekee sen uuden hakemuksen, enkä keskeytä ennenku se on valmis, vaikka itse Minevra (Tai Minerva, en muista kumpi xdd) McGarmiwa tulisi ja sanoisi että nyt nukkumaan... tai jotain XDD

Vastaus:

Ilmoita Alecia Bartonin vieraskirjaan, jos haluat vielä jatkaa täällä, niin lisään heti sen jälkeen uuden hahmosi. :)

~Cassie

©2017 Felix Felicis 2.1 - suntuubi.com